Cine suntem

Agricin este o afacere de familie, înființată în 1993, ce se află la a doua generație și, care, de asemenea, va fi transmisă mai departe. Este o afacere transmisă din tată în fiu pe baza unei temelii extrem de solide: iubirea, dăruirea și pasiunea față de transformarea materialelor naturale în piese desăvârșite.

In 1993, Domnul Marian Neamțu a creat Agricin. Totul a pornit de la un atelier, multă pasiune, determinare și măiestrie. Astăzi, Domnul Răzvan Neamțu a ancorat Agricin în era digitală păstrând măiestria și tradiția ca piloni ai businessului.

In prezent, Agricin înseamnă măiestrie în prelucrarea marmurei, granitului, travertinului și a altor materiale naturale, unele având caracter unicat, pe baza unei infrastructuri digitale de ultimă oră, vârful de lance al tehnologiilor de profil, astfel încât dvs să beneficiați de piese desăvârșite.

Creativitate

Piatra naturală șlefuită prin meșteșug a dat lumii capodopere uimitoare.
La Agricin căutăm să aducem valoare estetică fiecărui proiect prin creativitate.
Urmărind tendințele în design și amenajări, oferim clienților noștri soluții creative.

Implicare. Calitate. Tradiție.

IMPLICARE
La Agricin ne iubim meseria.
Implicarea noastră se traduce prin dedicarea față de client, față de breaslă și de comunitate.
Dorim să fim parte a comunității și să susținem dezvoltarea durabilă a acesteia.

CALITATE
La Agricin, căutăm ca fiecare produs să fie livrat la cele mai înalte standarde de calitate. Ne place lucrul bine făcut.
Pentru a atinge aceste standarde am implementat sisteme de monitorizare a calității și căutăm să aducem cele mai performante utilaje și tehnologii. Investim în oameni, ne preocupă evoluția lor și starea lor de bine.

TRADIȚIE
Prelucrarea pietrei naturale este o meserie de tradiție ce a oferit omenirii de-a lungul timpului construcții și obiecte durabile cu valoare de patrimoniu.
La Agricin, respectăm tradiția, ne inspirăm din ea și căutăm să protejăm natura și patrimoniul.

Suprafaţa fabricii – 10.000 mp

35 de angajați

Spaţii de expunere şi depozitare – 6.000 mp

Număr clienţi: peste 2000 / an

Capacitate de profilare – 500 ml/zi

Capacitate de producţie – 1.000 mp/luna

100% antreprenori români