Agricin realizeaza peste 40.000 de produse unicat finite anual in fabrica sa, datorita utilajelor 100% digitale de ultima ora, varful tehnologiilor de profil la nivel mondial.

Fabrica Agricin isi desfasoara activitatea intr-un sistem 100% eco friendly, avand grija ca mediul inconjurator sa nu fie afectat de activitatea noastra.

Utilajele de inalta performanta pot realiza cele mai complexe manopere astfel incat clientii nostrii sa beneficieze aproape de imposibil in ambientarea spatiilor de interior sau exterior.

Agricin Factory a dezvoltat un sistem complex de lucru ce cuprinde cele mai noi utilaje de debitare si de profilare, utilaje de profilare a canturilor, macarale pivotante, sisteme de lucru cu vacuum, utilaje cioplire mecanica si sablare, moara si concasor, utilaje pentru finisaje.

Procesele de proiectare sunt oferite ca suport in vederea realizarii tuturor proiectelor clientilor Agricin.

Software-ul este de tip CAD-CAM, ce permite desenarea si proiectarea pieselor: taiere prin proiectare, profilare, frezare pe contur, lustruire planuri, incizii caractere 3D, proiectare si executie basoreliefuri, proiectare 2D si 3D, proiectare plan de lucru pentru interiorul volumetric al piesei 3D, extras si calcul material brut si brut rezidual, optimizare, corectie si modificare interactive a secventelor de lucru etc.


Laboratorul de cercetare si dezvoltare Agricin

Aici este creuzetul si forfota sufletului Agricin. Acest concept care exista efectiv si in fizic, in cadrul fabricii Agricin. Acest laborator, cu acces limitat, este 100% un pilon Agricin – unic in piata. Domnul Razvan Neamtu, CEO Agricin, a realizat acest laborator-concept conform filosofiei proprii de raportare la business care se rezuma prin inovatie permanenta si depasirea limitelor, intr-o era in care suportul infrastructurii digitale, frumusetea complexa a materialelor naturale si nivelul de know-how, mixate cu traditia, potenteaza creatii desavarsite. Si acesta este spiritul Agricin.

Fabrica AGRICIN

Fabrica AGRICIN

Produsele si serviciile sunt sustinute prin Fabrica Agricin, respectiv prin tehnologia digitala CAD-CAM care prelucreaza marmura, granitul, travertinul sau orice alt material natural cu maxima precizie. Tot procesul tehnologic este 100% nature friendly. La ora actuala, la nivel international acesta este sistemul de operare Nr.1 in industria de prelucrare a pietrei naturale.