blat granit

Blaturile de granit sunt o alegere din ce în ce mai populară și acest lucru este cu adevărat întemeiat. Nu numai că sunt frumoase, dar au și o serie de alte avantaje față de celelalte materiale de top. Iată 5 motive să alegi granitul pentru blaturile de bucătărie.

1. FUNCȚIONALITATE

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în orice schimbare pe care o faceți în bucătărie este funcționalitatea. Acest material este rezistent la căldură, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru arderea cu tigăi fierbinți. Rezistă și la umezeală și la zgârieturi. Un blat de granit păstrează bucătăria curată și igienică mai mult timp.  

2. REZISTENȚĂ ÎN TIMP

Conform specialiștilor pe parcursul a 30 de ani, blatul mediu laminat trebuie înlocuit de trei ori. Un blat din lemn trebuie să fie înlocuit de două ori în aceeași perioadă de timp, precum și să necesite refaceri de mai multe ori între înlocuiri. De câte ori va trebui să înlocuiți granitul? Zero. Granitul durează, de asemenea, de două ori mai mult decât alte materiale populare din piatră.

3. VALOARE

Studiile arată că blaturile din granit pot crește semnificativ valoarea casei dvs. Nu numai că îmbunătățesc aspectul bucătăriei, adesea un factor decisiv în achizițiile de case noi, dar își păstrează valoarea de zeci de ani. Adesea, este posibil să vă recuperați până la 100% din investiția dvs. la vânzarea casei dvs.

4. ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Un blat de granit sigilat corespunzător este cu ușurință cel mai potrivit material pe care îl puteți alege pentru blatul dvs. Va rezista la colorare și la acumularea bacteriilor și poate fi curățat cu ușurință cu soluții speciale de întreținere.

5. FRUMUSEȚE NATURALĂ

Cu toții ne dorim o bucătărie atractivă, dar și funcțională. Doriți să sporiți frumusețea spațiului cu orice îmbunătățire? Cu siguranță veți reuși asta cu blaturile din granit. Piatra naturală se potrivește perfect oricărui stil de amenajare.

Consultanții Agricin sunt oricând la dispoziția dvs. pentru tururi personalizate atât în Showroom-ul Agricin cât și în Agricin Stone Gallery pentru alegerea materialelor și personalizarea ofertei.