Frumusețea pietrelor naturale conferă unicitate, dar și valoare spațiului tău, inspirând eleganță și rafinament. Pentru a păstra aspectul estetic deosebit al suprafețelor din piatră naturală, dar și a monumentelor istorice este necesară întreținerea și curățarea periodică a acestora.
De aceea, la AGRICIN îți oferim soluțiile potrivite în vederea menținerii acestora, pe o perioadă îndelungată de timp.

TIPURI DE SOLUȚII

AC + STONE ANTIK : tratament pe bază de acid. Este potrivit pentru suprafețe de piatră naturală de calcit, pentru renovarea sau șlefuirea meselor, blaturilor, treptelor sau împrejurimile piscinelor, ce oferă un finisaj eficient și creează o suprafață rezistentă la acizi.

DESMOG: ajută la restaurarea monumentelor istorice sau vechi de foarte mulți ani. Ajută la refacerea fațadelor, coloanelor, zidurilor redându-le înfățișarea inițială, fără să le strice structura.
Este eficient pentru curățarea suprafețelor acoperite cu smog, carbon, reziduuri cauzate de poluarea atmosferică, fiind potrivit pentru marmură, granit, ciment, calcar, cărămidă și beton.

PLATINUM SOLVENT 2.0
Soluție de curățare ce pătrunde pe suprafața pietrei creând o barieră invizibilă împotriva umezelii și umidității în creștere și protecție împotriva petelor: ulei, grăsime, cafea, ceai, alimente, murdărie generală, smog și mucegai. Se recomandă utilizarea pentru marmură, granit, ardezie, gresie, cuarț, pietre vulcanice, beton, ciment, teracotă, pietre naturale și artificiale.

PLATINUM STAIN OUT
Soluția Platinum Stain Out îndepărtează petele gălbui și maro de la umiditate, fiind pe bază de apă și se poate utiliza pe marmură, granit și toate suprafețele de piatră naturală.

PRO CLEAN 04
Detergent pentru condiții grele , puternic alcalin pentru curățare profundă pardoselelor, băilor sau bucătăriilor, se recomandă a fi folosit pentru suprafețe, precum granit, marmură, piatra naturală, mozaic, ceramic, porțelan, teracotă, quarry, dale, pavele din ciment.

PRO CLEAN 05
Soluție de curățare pe bază de acid cu o combinație ideală pentru curățarea mortarului, cimentului și a reziduurilor de adeziv, a depozitelor de calcar și a eflorescențelor de săruri . Se recomandă numai pentru finisajele mate alei marmurei, calcarului , ardeziei, travertinului și pentru granit lustruit, ceramică, porțelan, teracotă, dale sau pavele.

STRIPPER GUM
Detergent profesional pe bază de apă pentru curăţare generală, Stripper Gum îndepărtează rapid ceara și este adecvat pentru suprafeţele din granit si marmură, piatră naturală ceramică, porţelan, piatră de cariera, dale de piatră, pavaje de ciment.

La AGRICIN punem la dispoziție cele mai potrivite soluții de curățare și recondiționare a suprafețelor din piatră naturală, pentru a menține frumusețea acestora pentru o lungă perioadă de timp. Întreabă consultanții noștri sau vinpo în Showroom-ul Agricin pentru achiziții sau mai multe informații.