Piatră naturală pentru exterior

Începe sezonul amenajărilor exterioare. Soarele și vremea frumoasă te îndeamnă să amenajezi grădina și spațiile de exterior. Este o reală plăcere când dă firul ierbii și razele soarelui să te apuci de reamenajarea grădinii.
Piatra naturală oferă rezistență în timp, dar acesta nu este singurul avantaj. De fapt, există cel puțin 3 motive grozave pentru a alege piatra naturală pentru amenajările în aer liber:
• Estetică
• Performanţă
• Durabilitate

În primul rând, vrei ceva care să arate grozav și indiferent de tipul de piatră pe care îl alegi, nu vei fi dezamăgit. Gama variată de modele, de la culoare la venatură, dovedește nu numai că există ceva pentru toate gusturile, dar și că rezultatul va fi unul cu adevărat unic.

AVANTAJE PIATRĂ NATURALĂ

Piatra naturală este un material 100% creat de natură și folosit de cei mai mari designeri internaționali. Rezistă la presiune și impact, ceea ce înseamnă că necesită mai puțină întreținere decât lemnul sau teracota, așa că este materialul ideal pentru pavaje.
Piatra naturală depășește finisajele precum tencuiala, stucatura și vopseaua deoarece este foarte rezistentă la intemperii. De asemenea, servește ca un strat suplimentar de izolație împotriva frigului.

PRODUSE AGRICIN

La Agricin găsești piatră naturală pentru exterior sub mai multe forme: piatră decorativă, pavaje, mozaic, dale, piatră cubică și fântâni decorative de calitate superioară.

Consultanții noștri sunt mereu pregătiți să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face cele mai bune alegeri pentru grădina ta de vis.