Daca sunteti un iubitor al materialelor naturale, atunci, cu siguranta, va putem inspira pentru viitoarele dvs proiecte de amenajare interioara! Indiferent de stilul in care este decorata casa sau biroul dvs, clasic, contemporan sau traditional, produsele finite din piatra naturala si sinterizata pe care le realizam de peste un sfert de secol la Agricin, se personalizeaza 100% pentru fiecare proiect in parte.

Multitudinea de materiale disponibile in showroom-urile noastre – marmura, granit, cuart, onix, semipretioase, aspectul unicat al lastrelor, dar si culorile spectaculoase ale acestora, va vor determina sa va doriti integrarea in caminele sau sediile dvs a cat mai multor produse desavarsite din piatra naturala, adevarate piese de rezistenta ce vor transforma cu certitudine spatiile interioare.

Ce produse din piatra naturala pot fi incluse in spatiile decorate in stil clasic?

Preferati stilul clasic? Liniile stilizate ale incaperilor, finisajele de maxima calitate, mobilierul din lemn masiv si obiectele de décor scumpe sunt reprezentative pentru un ambient elegant, cu clasa.

In acest caz, spatiile interioare se vor completa exceptional cu produsele din piatra naturala marca Agricin: pardoseli si scari din marmura exclusiva in holurile de intrare, blaturi de baie sau bucatarie realizate din granit, panouri decorative din piatra semipretioasa cu retroiluminare in living, sau chiar incaperi intregi dotate si finisate cu cele mai spectaculoase tipuri de piatra naturala sau pretioasa. Efectul pe care il creaza piatra naturala in spatiile interioare decorate in stil clasic este acela de a conferi unicitate, perenitate si atemporalitate imaginii de ansamblu, dovedind ca… ceea ce este clasic nu se demodeaza niciodata.

Dar ce fel de produse din piatra naturala se preteaza pentru ambienturile cu un design modern?

Va place stilul modern, contemporan? Spatiile proiectate larg, cu zone deschise, obiectele de décor atipice, ce combina materiale cu structura si aspect diferit, ca metalul sau sticla, dar si liniile minimaliste ale mobilierului, pot fi potentate prin anumite piese si finisaje din piatra naturala cu taieturi clare sau, din contra, neregulate.

Cateva elemente din piatra naturala marca Agricin ce pot pune in valoare un spatiu cu design contemporan sunt, de exemplu, placarile de pereti cu mai multe tipuri de materiale cu grosimi si culori diferite, panourile decorative tip tablou natural din cuart sau onix, insertiile de medalioane contrastante in pardoselile de marmura sau granit, blaturile de bucatarie din marmura sau cuartit cu finisaje lucioase, sau intregi  ansambluri de baie realizate din materiale exclusive, inovatoare, prelucrate dupa cea mai noua tehnologie.

Preferati stilul traditional? Ce produse din piatra naturala se potrivesc in interioarele amenajate in stil rustic?

Natura este… a doua natura pentru caminul sau biroul dvs? Stilul traditional se remarca nu numai prin mobilierul rustic sau obiectele de décor artizanale, ci mai ales prin includerea in spatiu a unor elemente preluate din mediul exterior – plante, lemn, piatra, ce creeaza astfel un ambient natural, original, primitor. Piatra naturala poate fi astfel folosita pentru placarea peretilor si a pardoselilor, cat si pentru realizarea unor piese de mobilier, rafturi, seminee.

Produsele din piatra naturala marca Agricin sunt ideale pentru interioarele amenajate traditional, sustinand simbioza naturii cu spatiile de locuit: pavaje din diferite tipuri de piatra pentru holuri sau pentru placarea peretilor, trepte, glafuri si blaturi pentru salile de baie si bucatarii realizate din marmura sau granit cu finisaj mat, pereti din piatra naturala cu perdea de apa sau insertii vegetale, si chiar vinoteci din calcar, cu finisaj antichizat.

Va asteptam cu cele mai creative idei pentru amenajarea cu piatra naturala, indiferent de stilul pe care il preferati in casa sau biroul dvs!


In baza expertizei si a know-how-ului dobandit in cei 25 de ani de activitate, produsele fabricate astazi in Agricin acoperă toata sfera amenajarilor interioare si exterioare: blaturi pentru mese, bucatarie, bar, baie | fronturi pentru mobilier | pereti cu perdea de apa | glafuri pentru ferestre | ansamblu de scari | panouri ornamentale retroiluminate LED | vinotecă DIY | pardoseli tip “openbook” sau forme unice | elemente fatade |seminee | tablouri unicat din piatra naturala | corpuri de iluminat | monumente | obiecte decorative |dale alei si curte | piatra cubica si ornamentala pentru amenajari peisagistice.