În urma unei investiții totale de 7 milioane de euro, în aprilie 2019 se lansează AGRICIN SHOWROOMS

Fondată în 1993, compania Agricin reprezintă un business 100% românesc care se apropie cu pași repezi de finalizarea unuia dintre cele mai mari concepte existente pe piața din sud-estul Europei.

Este vorba despre ShowRoom-ul Agricin, situat în Ghimbav – Brașov, ce înglobează peste 1.700 mp spații ambientale, Agricin Stone Library ce include peste 1.200 de materiale din piatră naturală, piatră semiprețioasă și alte materiale complexe, unele chiar unicat aduse în țara noastră din toate colțurile lumii,  precum și Agricin Factory  ce realizează peste 40.000 de produse unicat pe an.

Cei 25 de ani de istorie vor fi încununați în luna aprilie prin inaugurarea ultimului segment din conceptul Agricin, respectiv AGRICIN SHOWROOM. Întreg proiectul s-a desfășurat pe parcursul a 5 ani, din 2014 până în 2019, perioadă în care s-au realizat investiții în tehnologie și utilaje, materie primă, showroom-uri, infrastructură.

ShowRoom-ul Agricin vă provoacă imaginația să vedeți cum măiestria și inovația în fabricarea de produse finite din roci naturale transformă spațiile precum bucătărie, dormitor, sală de baie, dining-room, living-room, private office, SPA, lobby, bar.

          

Razvan Neamtu – owner & co-founder Agricin

Viziunea Agricin este de a fi furnizorul de produse unice sau standardizate cu cel mai echilibrat raport calitate-preț. Reper de corectitudine profesională într-o lume a provocărilor!”-  Răzvan Neamțu, Co-Founder Agricin.


  Despre Agricin

În 1993, Domnul Marian Neamțu a creat AGRICIN. Totul a pornit de la un atelier, multă pasiune, determinare și măiestrie. Astăzi, Domnul Răzvan Neamțu a ancorat Agricin în era digitală păstrând măiestria și tradiția ca piloni ai businessului.

În prezent, Agricin înseamnă măiestrie în prelucrarea marmurei, granitului, travertinului și a altor materiale naturale, unele având caracter unicat, pe baza unei infrastructuri digitale de ultimă oră, vârful de lance al tehnologiilor de profil, astfel încât dvs să beneficiați de piese desăvârșite.

Agricin fabrică produse finite din piatră naturală și alte materiale complexe de tip: scări interioare și exterioare (drepte, curbe, balansate), pardoseli din placaje sau mozaic venețian, plăci pentru placări verticale (lambriuri, socluri, fațade), blaturi pentru mese, bucătării, baruri, băi, glafuri pentru ferestre, elemente funcționale (șeminee, fântâni arteziene, corpuri de iluminat ș.a.), monumente, coloane, statuete, obiecte decorative, piatră cubică, mozaic, cribluri, și nu numai.

Agricin este un business deținut de familia Neamțu si face parte din RaRa Group, un grup de business-uri 100% antreprenoriat românesc.

Agricin are onoarea de a fi membru al Asociației Family Business Network Romania care susține dezvoltarea afacerilor de familie și transferul acestora peste generații.